Chalet Slopen In Heel Nederland

Chalet slopen en afvoeren en de hele plaats schoon en leeg opleveren aan de camping beheerder. Over het algemeen is dit de opdracht die we geregeld mee krijgen. In September zit het camping seizoen er voor de meesten weer op en dan rijst de vraag wat doen we volgend jaar? Betalen we weer stageld voor een heel jaar of laten we in plaats daarvan onze chalet slopen en gaan we ergens anders naar toe op vakantie?

Wanneer u uw chalet wilt laten slopen bent u hier aan het juiste adres! Wij slopen chalets en caravans op de camping, een vakantie of recreatiepark of op bedrijfsterrein of priveterrein. Snel, netjes en altijd goedkoper!

  • We beginnen met het leeghalen van uw chalet. Verwijderen van de inboedel, de kasten, banken, tafel, de keuken, douche/toilet, de achter gebleven spullen en sluiten alles af.
  • Hierna beginnen we met het verwijderen van de binnenwanden en de daar tussen zittende isolatie en balkjes, ondertussen nemen we het plafond ook mee waarna we verder gaan met de vloer.
  • Ondertussen ruimen we meteen alles op en gooien het afval in de door ons meegebrachte container. Daarna nog eventueel de tegels, aanbouw, schuur en/of beplanting verwijderen en we zijn weer klaar.

Wist u dat al onze offertes voor caravan of chalet slopen voorzien zijn van een vaste, lage all-in prijs? Dus inclusief reiskosten, materiaalkosten, stortkosten afval, huur container enz. Wanneer wij u een offerte sturen kunt u er van op aan dat u nooit meer hoeft te betalen dan het afgesproken bedrag in de offerte.