Aantal caravans slopen

caravan sloopbedrijf

Caravans slopen door heel Nederland

Het camping seizoen was nog niet eens afgelopen of de eerste aanvragen voor het slopen en afvoeren van caravans kwamen alweer binnen. Voor ons begint dan het caravan seizoen eigenlijk. De maanden September, Oktober, November, December, Januari en Februari staan bij ons in het teken van caravans slopen en plaatsen leeg en schoon opleveren.

Vaak is dit omdat men geen zin meer heeft in kamperen, te oud wordt, de camping niet meer leuk en gezellig is, een keer ergens anders de vakantie wil doorbrengen of omdat de hele camping gaat sluiten en alle caravans en chalets er dan af moeten. In dat laatste geval kunnen we u nog voor een betere prijs helpen want als we een stuk of 3, 4, 5 of zelfs nog meer caravans tegelijk kunnen slopen op 1 en dezelfde camping, scheelt dit aanzienlijk in de kosten!

Zo ook de afgelopen maanden waarin we een flink aantal stacaravans en toercaravans moesten slopen op campings door heel Nederland.

Wilt u om welke reden dan ook van uw caravan af en moet u de plaats op de camping geheel schoon en leeg opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in caravans slopen, of dit nu een stacaravan, toercaravan, chalet of vakantiehuisje is, wij slopen caravans door het hele land! Dit doen wij snel, vakkundig en bovendien vaak een stuk goedkoper dan andere soortgelijke caravan sloopbedrijven.

Wat kost een caravan slopen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor caravan slopen en maak kennis met onze vaste, lage all in tarieven! Onze offertes zijn altijd voorzien van een vaste, lage, all-in prijs en hier komen dus nooit geen extra kosten meer bij. Onze prijzen zijn altijd volledig inclusief manuren, reiskosten, materiaalkosten, gebruik, schoonmaak en slijtage gereedschap, etc. Nooit geen nare verrassingen achteraf, afspraak is afspraak bij Caravan Sloopbedrijf!

Hieronder een aantal fotos van de caravans die we de afgelopen 2 maanden (Oktober en November) hebben gesloopt en afgevoerd: