Offerte caravan slopen

offerte caravan slopenHieronder kunt u een vrijblijvende offerte caravan slopen aanvragen. Omdat niet iedere caravan even groot is en bij de ene caravan bijvoorbeeld wel een schuur en tegels weg gehaald moet worden en bij de andere weer niet, is het lastig om hier zo te zeggen wat de kosten voor caravan slopen in uw geval zullen zijn.

Caravan afvoeren afval

De meeste kosten zitten voornamelijk in het afvoeren van afval, dit is een steeds duurdere aangelegenheid voor ons als bedrijf maar ook voor u als particulier helaas. Desondanks proberen wij altijd een zo scherp mogelijke prijs met u af te spreken.

Tevens zullen we altijd proberen de kosten voor het afval binnen de perken te houden. Dit doen wij bijvoorbeeld door het meteen scheiden van het afval, het transporteren van afval met onze eigen aanhanger naar de vuilstort of afvalverwerker in uw woonplaats, etc.

Offerte caravan slopen

Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze aantrekkelijke all-in tarieven! Onze prijzen zijn wél inclusief alles, zoals reiskosten, stortkosten, materiaalkosten, etc.

Bijvoorbeeld: schuur, tegels, beplanting, etc. Denk ook aan de afmetingen!

Uw gegevens

Vertel ons welke gegevens we op de offerte mogen plaatsen


Heeft u foto´s of nog meer informatie?

Hier kunt u eventueel nog enkele foto´s toevoegen zodat wij een goed beeld krijgen van de werkzaamheden. Omschrijf in het veld daar onder het te slopen object zo nauwkeurig mogelijk. Ook de overige zaken die verwijderd moeten worden graag vermelden, dus ook als de caravan of chalet nog helemaal vol staat met inboedel e.d. graag even vermelden


U kunt meerdere foto´s tegelijk slecteren